tel: 0770.142.724

TERENURI de

VANZARE

teren casa

Beneficiati de 5% reducere  utilizand acest cod de discount pe site-ul laDumbrava.ro:

GGM1705

Parcele terenuri extravilane de la 1 euro / mp si parcele teren intravilan constructii case de la 2 euro / mp. Lista parcele libere la vanzare pe ladumbrava.ro

Sunt interesat !

...terenuri, parcela, teren intravilan

----------------------------------------------------------------

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Required

----------------------------------------------------

Despre Noi

Terenuri de vanzare.ro

--------------------------------

Ce este terenuri-de-vânzare.ro ?

Terenuri-de-vanzare.ro nu
este agentie imobiliara ! Pe acest site sunt afisate datele de contact direct de la proprietar, fara intermediari. Proprietarii va asigura un discount de 5 % la vanzarea terenului prin folosirea codului de reducere.
Terenuri-de-vânzare.ro garanteaza cel mai mic pret al terenurilor prezentate pe ladumbrava.ro.  Terenuri-de-vânzare.ro  nu este un simplu site de
anunțuri de vânzare parcele, terenuri intravilane, terenuri extravilane, terenuri agricole * este un brand local din Brasov ce ofera reduceri, plata in rate direct la proprietar, preturi mici, terenuri langa Brasov.

* siteuri de anunturi: olx.ro, lajumate.ro, homezz.ro, imobiliare.ro

Localizare Parcele

Unde se afla terenurile?

-----------------------

Unde sunt situate terenurile?

Terenuri de vânzare.ro are la acest moment 6 proiecte cu terenuri parcelate, dezmembrate, parcelele începând de la 500 mp până la terenuri extravilane de 20.000 mp. Terenurile se afla în comună Dumbrăvița, Vlădeni la circa 15 minute de Brașov cu ieșire pe drumul principal DN1 Brașov Făgăraș - Sibiu. Terenurile parcelate sunt socotite să vă asigure spațiul perfect pentru a vă construi o casă sau pensiune, hotel și să aveți și spațiu verde pentru alte proiecte. Parcelele sunt prevăzute cu urbanism și cadastru.

Nou: S-a finalizat proiectul Strop de Verde unde avem 120 de parcele teren la munte: 50 de parcele teren extravilan de la 1 euro/ mp si rata lunara de la 28 euro si 70 de parcele teren intravilan constuctii caseh. Detalii pe ladumbrava.ro Nu uitati codul de reducere !

Detalii despre parcele ?

-----------------------

Unde găsesc lista cu parcele, terenuri?

Harta în detaliu pe site-ul ladumbrava.ro Pe acest site puteți găsi parcelele disponibile pe fiecare proiect în parte, afișate pe harta google, cu documentele pe care le puteți descărca oricand, la orice moment . Pentru a lucra cat mai transparent cu Dumneavoastra va punem la dispozitie toate documentele necesare . Tot din detaliile parcelelor puteți descărca și contractul cadru cu termeni și condițiile vânzări cumpărării terenului. Toate aceste le aveți expuse pe site.

In curand: Teren intravilan Bod   /   Teren intravilan Sanpetru  /   Teren intravilan Harman

Mai multe detalii

Preturi terenuri

Ce preț au terenurile intravilane ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ce preț au terenurile intravilane sau extravilane, agricole?

Terenuri intravilane au prețuri incepand de la 2 euro / mp și de la 1 euro la terenuri extravilane. La aceste prețuri mai beneficiați de 5 % reducere dacă la generarea formularului folosiți codul de reducere: GGM1705.

Pentru activarea discountului va trebui să intrați pe site-ul ladumbrava.ro să vă alegeți parcelele pe care le ați ales și pe care ați fost să le vizualizați iar la generarea contractului să introduceți codul de discount. Prețul terenului, parcelei va fi imediat recalculat și afișat.

Terenurile se pot plăti și în rate direct la proprietar cu 0 avans. Ratele se pot calcula pe site-ul ladumbrava.ro accesând detaliile parcelei. Ratele sunt calculate pe 3 ani - 36 luni, rate fixe, în euro. La generarea contractului vă puteți alege și dată la care doriți să achitați prima rata! Exemplu calcul rată la o parcelă teren extravilan de 642 mp in Proiectul Strop de Verde:

A) La vânzare imediată cu plata integrală este de 642 € (adică 1 € / mp)

B) sau în rate cu avans: 0 % rate pe 36 luni = 28 € /lună

Exemplu variante de rate:

· avans 0: 36 rate = 28 € /lună

· avans 25%: 24 rate = 28 € /lună

· avans 50%: 12 rate = 32 € /lună

Terenuri in rate direct la proprietar!

GGM1705

Drum de acces

De ce sa cumperi teren de la noi?

Discount 5%: GGM1705

Teren intravilan ieftin. Pretul parcelelor incepe de la 1 euro.
Cumparati teren direct de la proprietar
In orice moment putem programa vizionarea parcelelor de care sunteti interesat.

Terenul are studiu geotehnic.

Parcelele au puz pentru constructi case, pensiuni, hoteluri
Plata in rate direct la proprietar
Disponibilitatea noastra de a va asigura suportul si documentatia necesara din inainte de a achizitiona terenul.

Alti au mai cautat:

Sunt interesat !
...terenuri, parcela, teren intravilan

----------------------------------------------------------------

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Required

Va stam la dispozitie !

0770.142.724